Sähkömiehen blogikirjoitus aloitus

Sähkö on minulle intohimon kohde, tunnen olevani mukavuusalueella, kun teen töitä täällä puolella. Erittäin mielenkiitoiseksi tekee yllätykset jotka voivat olla esim kuolleita hiiriä sähkökeskuksien sisällä, sekä löysät liitokset ;(  Olen usein imuroinut keskukset, poistanut hiiret joista on voinut tulla hajuhaittoja jopa. Keskuksien huolto on paloturvallisuutta lisäävä, monesti se on  sellainen paikka johon ei perinteisesti siivouspäivänä kannata kurkkia. Suosittelen kääntymään jonkun  sähköalan-ammattilaisen puoleen joka voisi auttaa esim tällaisessa haasteessa kodin turvallisuuden lisäämiseksi. Lähiaikana on sattunut myös löytymään sähköiskun vaaran aiheuttanut rikkinäinen posliinivarokekansi tulppasulaketta vaihtaessa. Näyttää ehjältä, mutta silti reuna halki. Tipahtanut maahan kenties, ja kun sulakkeen vaihtaa mahdollisuus saada kynsille.

2019-11-15T02:55:15+02:00 14.11.2019|